YOZGAT (AA) - Sarıkaya Merkez ve Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2016 Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Bir otelin konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Yasin Özcan, 2015 yılının bütçesinin kapatılarak 2016 yılının bütçesinin uygulamaya geçeceğini söyledi.

İl Özel İdaresi, daimi encümenler, ilçe özel idaresi çalışanları, birlik encümenleri ve köy muhtarları ile birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıldığını ifade eden Özcan, "Hayırlı bir dönem geçirdik ve güzel işler yaptık. 2015 yılı bütçemizin gerçekleşme oranı yüzde 99 düzeyinde ve Yozgat ilçeleri arasında en çok iş yapan ve parasını en çok hizmete çeviren ilçe olduk. İnşallah köylere yapılan kilit parkenin devamı gelecek İl Özel İdaresi zaten gerekli bütçeyi ayırdı. Şimdiden ihalelerimizi yaparak, baharın çalışmalar başlayınca öncelikle hiç yapılmayan ve yarım kalan yollarda çalışmalar devam edecek ve böylelikle köylerimizin tamamını inşallah tertemiz kilit parke ile kaplanmış olacak” dedi.

Köylere bu yıl yine çocuk oyun parklarının yapılacağı belirten Özcan, "Geçen yıl 23 tane çocuk oyun parkını köylere yaptık. Köy konakları ve su depolarının da yapılmasına bu yıl devam edeceğiz" diye konuştu.