Memur-Sen Karaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir şunları kaydetti: ''İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet otobüsüne bombalı araçla yapılan saldırıda 7’si polis, 11 kişi hayatını kaybetmiş, olayda 3’ü ağır, 36 kişi ise yaralanmıştır. Terör saldırısında hayatını kaybeden polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Ülkemizin birliğine, milletimizin huzuruna kast eden terör, kanlı yüzünü bu defa İstanbul’da göstermiştir. Bu menfur olayı lanetliyoruz.
Ülkemizin birliğini, milletimizin beraberliğini bozmak isteyenler, bu toprakları kan gölüne dönüştürmenin çabasında olanlar şunu iyi bilmelidirler ki, bu konuda elde edebilecekleri hiçbir şey olmadığı gibi, sonları hüsran olacaktır.
Bu terörist eylemlerin içerideki uzantılarını, işbirlikçilerini, fitne ve fücuru çok iyi biliyoruz. Onlar kendi sonlarına adım adım yaklaşıyorlar. Ülkemizi yıkmak, gelişmemizi sekteye uğratmak için varlıklarını ortaya koyanların iradesini akamete uğratmak için sağduyulu davranmalı, el ele verip birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.
Terörü, terör örgütlerini ve arkalarındaki güçleri, yerli ve yabancı işbirlikçileri bir kere daha lanetliyor; saldırıda hayatını kaybeden polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.'' dedi.