KAYSERİ (AA) - Lösemi tedavisi nedeniyle evde eğitim gören 12 yaşındaki Burcu Paksoy, takdir belgesi ve karnesini Milli Eğitim Müdürü'nden aldı.

Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile şube müdürleri, evde eğitim hizmeti alan Servet Akaydın Ortaokulu öğrencisi Burcu Paksoy'u ziyaret etti. Çandıroğlu, Paksoy'a karnesini ve takdir belgesini verdi. 

Kayseri'de 54 öğrencinin evde eğitim hizmeti aldığını belirten Çandıroğlu, bu öğrenciler arasında Burcu Paksoy'un başarısıyla dikkati çektiğini ifade etti. 

Burcu Paksoy'un tedavisinin de güzel gittiğini dile getiren Çandıroğlu, "Allah kısmet ederse önümüzdeki sene tedavisi bitecek. Evde eğitim gören bir öğrencimizin takdir belgesi alması beni ayrıca mutlu etti. Burada öğretmenlerimizin de fedakarlıklarda söz konusu. Bu başarıda onların da büyük payı var, kendilerine çok teşekkür ederim" diye konuştu. 

Baba Reşit Paksoy ise evde eğitim hizmetinden memnun olduklarını dile getirerek, "Gittiğimiz her yerde kapılar sonuna kadar açıldı. Özellikle öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizi hiç ihmal etmediler. Kızımın eğitiminde en küçük bir aksama olmadı" diye konuştu.