ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanlığı, Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız’ın şehit edilmesi dolayısıyla yayımladığı başsağlığı mesajında, "Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.  

Genelkurmay Başkanlığı İnternet Sitesi'nde yer alan basın açıklamasında, bölücü terör örgütü üyesi teröristlerce Malazgirt ilçe merkezinde saat 19.20’de İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız ve eşinin bulunduğu özel araca silahlı saldırıda bulunulduğu belirtildi. 

Açıklamada, saldırıda ağır yaralanan Kulaksız'ın, kaldırıldığı Malazgirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 22.30’da şehit olduğu ifade edildi. 

Açıklamada, "Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyor, saldırıda yaralanan eşine de acil şifalar temenni ediyoruz" görüşüne de yer verildi.