Etik Kurul, Oda Meclisi, Haksız Rekabet Kurulu üyeleriyle gerçekleşen kahvaltılı toplantı da KSMMMO Başkanı Rıfat Karaulu, “Meslekte Ahlak kültürünün oluşturulması için Etik Kurulu kuruldu. Kurul çalışmalarına da başlanmıştır.” dedi.

Etik Kurulu’ndan Mustafa Görünü, Oktay Yücel Doğmuş: ” İstanbul’da Etik Eğitimine katıldık.Çok verimli geçti. Meslektaşlarımızın da bu eğitimi almalarını öneririz. Sadece Meslektaşlarımız değil, STK’lar, Kamu Kurum Kuruluşları, Siyasi Partiler, Vakıflar, Dernekler, İşyerleri de bu eğitimi almalıdır. Bu yıl Oda Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun da  çalışmalarıyla, Meslektaşlarımızla Etik sözleşme yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Seyfullah Deniz, e-birlik sisteminde sözleşme girişleri ve Meslektaşlarımızın müşteri bildirim verme oranı %100 ‘e ulaştığını ifade etti. Kurulların çalışması ve işlerliği için Oda Meclisinin Ekim ayı içerisinde  gündem maddesi gereğince toplanılması istendi.

Oda Başkanı Rıfat Karaulu söz alarak; “Meslektaşlarımızın fikirlerini önemsiyoruz. Ortak Akılla bu hizmetleri yürütmeliyiz. Kahvaltılı Toplantımıza katılan ve katılmayı arzu edip gelemeyen herkese teşekkür ederim.” dedi.