SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, Sivas Ticaret Borsası (STB) Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu ziyaret etti.

STB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Soluk, Sivas'ta bazı projelerin devam ettiğini ve yeni projelerin de hayata geçirileceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Lojistik Köy çalışmalarında sona gelindi, ihalesi bitti ve sözleşmesi yapılıyor. Tarımla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Sayın Başbakanımızın seçim öncesi vaat ettiği şeylerin birçoğunu gerçekleştirdik. Üretici ve tüccara verilecek destekler ve faizsiz krediler, asgari ücretin desteklenmesi gibi çalışmalara önem verdik. Sivas'a hizmet edebilme gayreti ve çalışması içinde olmak amacındayım."

Hastaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, "Bizler sizi Sivaslı olarak çok seviyoruz. Müsteşarlık ve Bakanlık yaptığınız dönemde ilimize yaptığınız hizmetleri unutmuyoruz. Bizler sizi ağabey olarak görüyoruz. Sivaslı olarak samimiyetinizi biliyoruz. İlimize kazandırdıklarınız için çok teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.