SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekilleri Habib Soluk ve Selim Dursun, Sivas'ın Zara ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak AK Parti Zara İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluşan Soluk ve Dursun, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Buradan sonra ziyaretlerini tek başına sürdüren Soluk, Zara Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti. Soluk, ilçede inşaatı devam eden hükümet konağı, adalet sarayı, 500 kişilik spor salonu, devlet hastanesi, belediye kültür merkezi binalarında incelemelerde bulundu.

Soluk, "1 Kasım seçimleri sonrasında uzun bir bütçe komisyon çalışmaları sürecine girdik. Gece, gündüz demeden çalışmalar gerçekleştirdik. Bizler ceylan derisi koltuklarda oturmak için Ankara’ya gitmedik. O koltukların üzerinde dikenli teller var, tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Bütün mesaimiz sizlersiniz" diye konuştu.

Zara'da devlet yatırımlarının devam ettiğini dile getiren Soluk, "Gençlik merkezi, güreş salonu, Mehmet Akif İlkokulu yeni binası gibi yeni hizmet binalarının yapımına başlanılacak" dedi.

Soluk, baba ocağı Kümbet köyünü de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.