GAZİANTEP (AA) - Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir, "Paralel yapı da merkezini dış güçlerin iktidar alanına kuran, yeni süreci maniple etmeye yönelik girişimlerdir. Cemaat görünümü ise vatandaşları aldatmaya yönelik algı operasyonudur" dedi.

Aldemir, Milli İrade Platformu imzasıyla yayımlanan gazete ilanına ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu insanının özgürlüğünü, güvenini, güvenliğini tehdit eden her unsuru geleceğe karşı ihanet olarak gördüklerini söyledi.

Kökü yurtdışında olan her türlü organizasyonun Türkiye ve bu ülkede yaşayan her kesimin geleceğine zarar verdiğine bugün olduğu gibi daha önceden de şahit olduklarını ifade eden Aldemir, "Paralel yapı da merkezini dış güçlerin iktidar alanına kuran, yeni süreci maniple etmeye yönelik girişimlerdir. Cemaat görünümü ise vatandaşları aldatmaya yönelik algı operasyonudur" diye konuştu.

Gazeteye verilen ilanın söz konusu girişimlere Anadolu insanının vermiş olduğu cevap olarak değerlendirilmesini isteyen Aldemir, bu süreçte iktidar partisinin de paralel yapıya karşı daha dik duruş göstermesi gerektiğini kaydetti.