Adana’da, Kasım ayı içerisinde yaptığı hasta ziyaretleri sırasında Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’dan taraftarı olduğu Galatasaray’ın imzalı formasını isteyen kalıtsal kas hastası 20 yaşındaki Muhammet Fatih Kurt’un hayali gerçek oldu. Galatasaray Kulübü ile iletişime geçen Başkan Çelikcan ünlü futbolcu Burak Yılmaz’dan gelen imzalı formayı Muhammet Fatih’e doğum günü sürpriziyle verdi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kasım ayı içerisinde AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ile birlikte yatağa mahkum kalıtsal kas hastası Muhammet Fatih Kurt’u Kışla Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etmiş, hastalığı nedeniyle konuşma güçlüğü çeken Muhammet Fatih, Başkan Çelikcan’a bir mektup yazarak taraftarı olduğu takımı Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı bir forma istemişti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Muhammet Fatih’in hayalini gerçekleştirdi. Galatasaray Spor Kulübü ile iletişime geçen Başkan Çelikcan ünlü futbolcu Burak Yılmaz’ın imzaladığı formayı yine sürpriz bir ziyaretle Muhammet Fatih’e verdi. Muhammet Fatih’in doğum günü olan 18 Aralık’ta planlanan ziyaret Başkan Çelikcan’ın ‘Ölümsüzlük Şehri Misis’ projesi kapsamında davet edildiği İtalya’da olması nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Başkan Çelikcan ve eşi Mehtap Çelikcan Muhammet Fatih’in doğum gününü kutlayarak Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz’ın imzalayıp gönderdiği formayı hediye etti. En büyük hayali gerçekleşen Muhammet Fatih Başkan Çelikcan’a çok teşekkür etti. Başkan Çelikcan ise Muhammet Fatih’in en büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.