Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında şehit olan polis memuru Yusuf Erin'in Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki babaocağında büyük üzüntü yaşanıyor.
Gaziantep'teki terör saldırısında şehit olan polis memuru, kendini siper ederek facianın boyutunun büyümesini engellemişti. Şehit Yusuf Erin'in (35), Özerli Mahallesi Bayındır Sokağı'ndaki babaevine büyük Türk Bayrağı asıldı. Sağlık ekipleri, şehidin evinin önünde hazır bekletiliyor.
Acı haberi alan şehidin annesi Hüsniye ve babası emekli işçi Hüseyin Erin, Gaziantep'e gitti. Taziyeleri, şehidin ağabeyi Bayram Erin kabul etti.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş, şehidin evine giderek, bilgilendirmede bulundu. Evli ve bir çocuk babası şehit Erin'in, 6 yıllık polis olduğu, bir erkek ve 3 kız kardeşi bulunduğu belirtildi. Şehit Erin'in 2 yıldır Gaziantep'te görev yaptığı öğrenildi.
Şehit polis memuru Yusuf Erin'in Karaman Müze Müdürü Abdulbari Yıldız'ın teyzesinin oğlu olduğu öğrenildi. 
Karaman Gündem Gazetesi olarak şehidimize Yüce ALLAH'tan rahmet, başta Müze Müdürümüz Sayın Abdulbari Yıldız olmak üzere yakınlarına başsağlığı dileriz.