Türk sinemasında ’Şişko Nuri’ olarak tanınan Sıtkı Sezgin, ölmeden önceki son isteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yüz yüze görüşmek.

Türk sinemasında ’Şişko Nuri’ olarak tanınan ve Samsun’da huzurevinde kalan 64 yaşındaki Sıtkı Sezgin, Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek istediğini söyledi.

Yaklaşık 6 yıldır Büyükşehir Belediyesi’ne ait huzurevinde hayatını sürdüren Şişko Nuri, “Ben 50 yıldır Türk sinemalarında rahmetli Adile teyze ile Münir Özkul’la, Sezercik’le oynadım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu faaliyetleri hayranlıkla takip ettiğini söyleyen Sıtkı Sezgin, “Bir dönem başbakanlık yapan, şimdi saygıdeğer cumhurbaşkanımız olan, ülkemizi en iyi şekilde yöneten Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çünkü yapılan icraatları çok hoşuma gidiyor. Televizyon kanallarından devamlı suretle konuşmalarını takip ettim, hayranlıkla dinledim kendisini. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde burada ekmeğimizi yiyoruz. Şükürler olsun Rabbime, Allah razı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Şişko Nuri, “En büyük arzum, saygıdeğer Cumhurbaşkanımı Ankara’da veya Samsun’a geldiği zaman görmek. Beni yanlarına davet ederlerse gurur duyarım, Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin, başarıların devamını getirsin diliyorum. Sadece gazetelerde görebiliyorum, canlı olarak onu görmek, onunla yüz yüze gelmek istiyorum. En büyük arzum bu” şeklinde konuştu.