Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, dün akşam katıldığı bir programda, Alman Yeşiller Partisi Milletvekili Claudia Roth’un Türkiye’ye girişinin yasaklanması gerektiğini savundu.

Gazeteci-yazar Hüseyin Kocabıyık ile Beyaz TV’de yayınlanan ’Erkan Tan’la Tartışalım’ programında Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları değerlendiren Osman Gökçek, Claudio Roth’un her olay öncesi Türkiye’ye geldiğine dikkat çekti. “Claudia Roth her olayda Türkiye’ye geliyor” diyen Gökçek, "Ergenekon’da Türkiye’de. Gezi olaylarında Türkiye’de. Claudia Roth röportajında ’Türkiye’deki kavgaları ve karışıklıkları seviyorum’ diyor. Bu çok önemli bir laf” ifadelerini kullandı.

Gurbetçi vatandaşlara da seslenen Gökçek, "Bu kadın düzenli olarak Türkiye’ye geliyor ve olaylar çıkarıyor. Ve çıkan olaylara destek sağlıyor. Gidiyor Alman kanallarına diyor ki, ’Türkiye IŞİD’le işbirliği yapıyor ve Kobani’dekileri öldürmek istiyor’ diye yalan söylüyor. Bence hukuk şartları içerisinde kalmak şartıyla Almanya’daki gurbetçilerimiz de gerektiği şekilde bu kadını protesto etmeli. Ve gerekli tepkilerini hukuk çerçevesi içinde mutlaka göstermelidir" dedi.

“BU KADININ ÜLKEYE GİRİŞİ YASAKLANMALI”

Programda Claudia Roth’la ilgili çarpıcı bir öneride de bulunan Gökçek, "Bu kadının Türkiye’ye girişi kesinlikle yasaklanmalı. Çünkü bu kadın her Türkiye’ye geldiğinde bir olay çıkması için destekler pozisyonunda geliyor. Kimin tarafından geliyor? Ajan mı değil mi? Bunu zannedersem devletimiz daha iyi biliyordur" diye konuştu.

Türkiye üzerinde oyunlar oynandığına dikkat çeken Osman Gökçek, Almanya ile İngiltere’de yaşanan mülteci olaylarını belgeleriyle göstererek, "200 bin tane Kobanili mülteciyi aldık. Ya Claudia Roth sen kendi ülkende kaç mülteciyi aldın? Veya Almanya’daki mültecilerin kaldığı yere saldırı olmuş. Claudia Roth bununla alakalı kendi ülkende tek bir kelime ettin mi? Etmedi. Ülkemize gelip karıştırmaya çalışanlara karşı her ortamda bizim de hukuk çerçevesinde cevap vermemiz lazım" şeklinde konuştu.

"Her olayda bu kadın geliyor" diyen Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kadın HDP’lilerin sürekli yanında. Kılıçdaroğlu’nu geliyor ziyaret ediyor. Gezi olayları olmadan bu kadın burada. Ergenekon’la alakalı bir hadise oluyor, bu kadın burada. Ama bu kadının bir kere de gelip AK Parti’ye, MHP’ye çiçek verdiğini göremiyoruz. Çünkü bu kadın ülkemize olay çıkarmak için gelen bir kadın. Ve bu kadınla ilgili bilinçlenmemiz ve bunu da herkese anlatmamız gerekiyor."