Bu yıl, Harbiye Askeri Müze’de 7.’si düzenlenen Outlet Mücevher Fırsat Günleri’nde, yılbaşına özel binlerce seçenek ve yüzde 70’e varan indirimlerle satılan mücevherler halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Üreticiden tüketiciye, sertifikalı ve ihraç fazlası mücevherlerin satıldığı Outlet Mücevher Fırsat Günleri’nde, özel kampanyalar ve indirimler satışları arttırdı, hem halkın, hem de katılımcı firmaların yüzü güldü.

YILBAŞI ÖNCESİ HEDİYE ARAYANLAR İÇİN CAZİP FİYATLI MÜCEVHERLER

Outlet Mücevher Fırsat Günleri, yılbaşı öncesi hediye arayanlar için çeşitli seçenekler sunuyor. Ziyaretçilerden Ali Seçmen, çocukları için hem değerli hem de kalıcı bir hediye baktığını belirterek, mücevherlerin fiyatlarının çok uygun olduğunu ve aldığı ürüne ekstra kolye hediye ettiklerini böylece eşinin hediyesinin de sürpriz olduğunu kaydetti. Gülseren Atay ise, "Fiyatlar uygun. Herkesin bütçesine göre takı var. Çok güzel ürünler bulunuyor. Çok çeşit var onun için seçmek de zor oluyor" dedi.

En pahalı mücevherin 500 bin TL’ye, en ucuz mücevherin ise 59 TL’ye satıldığı Outlet Mücevher Fırsat Günleri, 30 Aralık akşam 20:30’a kadar ziyaret edilebilecek.