Türk Rap müziğinin önemli MC’lerinden Sansar Salvo, Global Online Oyun Yayıncı Kuruluşu NTT Game’in yeni oyunu Kingdom Online için şarkı yaptı. Aydınlığı Koru isimli şarkı oyunseverler arasında oldukça ilgi gördü.

Ünlü Rapçı Sansar Salvo’nun klibinde, Kuzgun Akademi, Orta Çağ dönemine ait kıyafet ve ekipmanlarıyla yer alırken, Salvo da klipte dinleyicilere gerçek dünyayı ve sanal dünyanın aydınlığını koru mesajını veriyor. Sürekli değişen dünyaya dayanan, bir Orta Çağ fantezi MMORPG oyunu olan Kingdom Online için Türk Rap müziğinin önemli MC’lerinden Sansar Salvo, Aydınlığı Koru isimli parçayla Kingdom Online’a özel klip çekti. Kingdom Online, başarı ve gücün sadece eşya toplama, tecrübe ve para kazanma ile elde edilmediği, zirvede yer almak isteyenlerin topluluk içinde, kendisini ispat ederek, onurlu bir savaşçı olduğunu herkese gösterebileceği, bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Rapçı Sansar Salvo’nun, oyunun bu özelliklerini göz önünde bulundurduğu şarkının sözleri şöyle;

“Aslında çok basittir hepsi aynı konu.

Hayatında artı internette sağla bunu.

Karanlıktan aydınlığa doğru çıkış yolu.

Oyuna kayıt ol ve aydınlığı koru.

Yaraları kapatmak için ol şifacı.

Suikastçı, büyücü veya savaşçı.

Karanlıkla mücadele eden lejyonları kurup

Ere taşlarını bulup. Bulup koru!

Doğrunun yolu böyle kuralları katı!”

Oyun severlerle ilk kez GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nda buluşturulan şarkının klibinde Kuzgun Akademi ekibi, Orta Çağ kıyafetleriyle Kingdom Online’ın karakterlerini canlandırdı. Klip, sanal dünyanın iyiliğe açılan kapıları araladığını gösteriyor.