Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 7. Kattan düşen ve temizlik işçisi Şükrü Deniz tarafından kurtarılan 4 yaşındaki Ecrin Esen’i hastanede ziyaret etti.

Başkan Ataç, minik Ecrin’i odasında ziyaret ederek, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında Ecrin’e hediye veren Ataç, hastane çıkışı yaptığı açıklamada, Ecrin’in yaşamasının Allah’ın bir lütfu olduğunu söyledi. Ataç, “Çok şükür bacaklarında kırıkları varmış sadece. Buna şükretmek lazım. Hem Ecrin hem de ailesi çok şanslılarmış. Çok iyi gördüm” diye konuştu.

Ecrin’i taburcu olduktan sonra evinde de ziyaret edeceğini kaydeden Ataç, “Çok yüzeysel bir ziyaret oldu. Ben hastaneden taburcu olduklarında evlerine de gideceğiz, evlerinde ziyaret edeceğim. O zaman daha sohbet ederiz. Evlerine muhakkak gideceğim. Orada daha iyi sohbet ederiz. Ecrin’e nasılsın dedim iyiyim dedi, gülümsedi. Ben çok iyi gördüm. Bugün taburcu olmasını düşünmüşler ama ailesi hafta sonunu da geçirip öyle çıkmak istemiş, bence de bakımı biraz zor olabilir. Onun için hastane koşullarında kalmaları daha iyi olur” dedi.