Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından hafta sonları düzenlenen çocuk şenlikleri İstiklal ve Akhan Mahallelerinde devam etti

Denizli Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından, ilçede yaşayan vatandaşların sosyal hayatlarına alternatif seçenekler sunmak amacıyla hazırladığı projelerden biri olan ‘Pamukkale’de Çocuklar Eğleniyor’ etkinlikleri devam ediyor. İstiklal Mahallesi’nde Fitnat-Ahmet Engin İlkokulu bahçesinde ve Akhan Mahallesi’nde Ahmet Gökşin İlkokulu bahçesindeki şenlik alanlarında çocuklar kurulan stantlarda çocuklar doyasıya eğlendi.

Bir ülke geleceğinin gelişiminde en önemli yatırımının çocuklara yapılması gerektiğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak nesiller yetiştirmek bizlerin, bugün çocuklarımıza verdiğimiz eğitimle mümkün olacaktır. Çocuklarımızı bilgi, eğlence, kültür anlamında donatarak, bugünlerde yaptığımız bir anlamda yatırımlar, geleceğimizin temelini sağlamlaştıracaktır. Pamukkale Belediyesi olarak bizlerde, eğitimde, sağlıkta, güvenlikte ve sosyal belediyecilikte kalıcı projeler üretmeye çalışıyoruz. Eğitime her anlamda destek verirken, yaz tatili boyunca da çocuklarımızın hem eğlenmesi hem öğrenmesi amacıyla ücretsiz yüzme kursları düzenledik. Pamukkale’de çocuklar eğleniyor projemizle de hafta sonları farklı iki mahallemizde şenlik düzenleyerek, çocuklarımızın yaz tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini hedefledik” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı. Vatandaşlar ise çocuklarını şenlik alanına getirerek kurulan oyun alanlarında iyi vakit geçirmelerini sağladı.