AKSARAY (AA) - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "En yakın zamanda siyonistlerin, ırkçı emperyalistlerin sömürü tekerleğine aynen Erbakan hocamız gibi çomak sokulacak. Allah'ın izniyle zalimin sistemi yerle bir olacaktır" dedi.

Erbakan, Atatürk Kültür Merkezi'nde Necmettin Erbakan'ın vefatının 4'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, etkinliklerin sadece anma amacıyla yapılmadığını, Türkiye başta olmak üzere dünyaya bir mesaj gönderdiklerini ifade etti.

Zalim ve ırkçı emperyalistlerin Necmettin Erbakan'ın vefatından dolayı asla sevinmemeleri gerektiğini söyleyen Erbakan, "Hiç kimse kendi kendine gelin güvey olmasın. Erbakan hocamız hayatını kaybetti ama onun arkasından binlerce, yüz binlerce ve milyonlarca dava eri, onun sancağını devraldılar. Canla ve başla onun hedefini gerçekleştirmek için çalışıyorlar. İnşallah en yakın zamanda o hedeflere ulaşılacaktır. En yakın zamanda siyonistlerin, ırkçı emperyalistlerin sömürü tekerleğine aynen Erbakan hocamız gibi çomak sokulacak. Allah'ın izniyle zalimin sistemi yerle bir olacaktır" şeklinde konuştu.

Erbakan, kendi davalarını anlamamış kimselerin "bu davadan vazgeçin" dediklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Bize 'bu sevdadan vazgeçin, bu işin modası geçti' diyorlar. Erbakan hocamızı anlayamamış o kimselere 'İbrahim Peygamberi yakmak üzere hazırlanmış ateş varken, o ateşe bir damla su taşıyan karınca olmaktan mı vazgeçelim' diyoruz. Kudüs ve ​Gazze kan ağlarken, Mescid-i Aksa esir düşmüşken Selahaddin Eyyubi olmaktan mı vazgeçelim? Fatih Sultan Mehmet Han'ın emaneti Ayasofya, boynu bükük kurtarılmayı beklerken, Ayasofya ezana hasretken Fatih Sultan Mehmet Han olmaktan mı vazgeçelim? Cenab-ı Allah hepimizi,  Erbakan hocamız ve Fatih Sultan Mehmet han gibi imkansızlıklar karşısında yılmayan, vazgeçmeyen dava adamları olmayı nasip etsin. Onlar gibi sadece maddi güce önem veren değil, aynı zamanda da maneviyata da önem verenlerden olmayı nasip etsin"

Erbakan, Filistin'deki zulmü ortadan kaldıran muktedir yönetimlerin kurulması gerektiğini söyledi.