Dinler tarihi uzmanı Prof. Dr. Abdurrahman Küçük, 1948’de İsrail’in kurulmasıyla Hıristiyan Siyonizmi döneminin başladığını söyledi.

Dünyanın önündeki asıl tehlikenin bu olduğunu anlatan Prof.Dr. Küçük, "Türk milleti, dini, inancı ne olursa olsun herkesi hoşgörmüş bir millettir. Tarihte, soykırımla itham edilmeyecek tek millet Türk milletidir. Türk milleti yargılanacaksa, soy korumadan yargılanmalıdır. Bunun en yakın şahitleri Yahudiler, Ermeniler, Rumlardır" dedi.

Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi’nde bir konferans veren Prof.Dr. Küçük, Osmanlı’nın Protestan mezhebinin ortaya çıkışına gizlice destek verdiğini ileri sürerek "Protestanlık hareketi, Hıristiyan dünyasının nefes alma borusu olmuştur. Eğer bu hareket olmasaydı, düşünen insanlar dinden çıkarılmayla karşı karşıya olacaklardı" diye konuştu. Bugün, nerede kutsal bir bölge varsa, Türk hakimiyetinde kalmış bölge varsa, Kudüs’ten, Şam’dan Bağdat’a kadar oraların kan gölü olduğunu anlatan Prof. Dr. Abdurrahman Küçük, şunları söyledi: “Bunlar tesadüf mü? 1948’de İsrail’in kurulmasıyla Hıristiyan Siyonizmi dönemi başladı. Dünyanın önündeki asıl tehlike budur."

“Kim dünya dönüyor dese, kim bilimden bahsetse, Katolik Kilisesi tarafından ya yakılmış ya da afaroz edildiğini” anlatan Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilim donmuştu. Kilise, bilimle çatışma içindeydi. Osmanlı, Katoliklere karşı Prostestan mezhebinin ortaya çıkışına gizlice destek verdi. Protestanlık hareketi, Hıristiyan dünyasının nefes alma borusu olmuştur. Eğer bu hareket olmasaydı, düşünen insanlar dinden çıkarılmayla karşı karşıya olacaklardı.”