Antalya’nın Manavgat ilçesinde müftülük tarafından farklı camilerde hayata geçirilen "Haydi Hep Birlikte Ailecek Sabah Namazına" buluşmaları bu kez Külliye Camii’nde hayata geçirildi.

Cemaatin içinde çocukların da bulunduğunu belirten İlçe Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, "Günün manevi açıdan en kıymetli ve en bereketli vaktinde, Kabetullah’ın şubesi olan camilere evlerimizi ve sıcak yataklarımızı bırakıp gelerek, Peygamber Efendimizin sünnetini de idrak etme ve güne bereketli bir şekilde başlama adına düzenlenen ’Sabah Namazı Buluşmaları’na ilginin artması bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir" diye konuştu.

Müftülük olarak gençleri, çocukları cemaatle namaza alıştırmak, cami cemaatini kaynaştırmak amacı ile başlattıkları "Haydi Hep Birlikte Ailecek Sabah Namazına" buluşmalarının devam ettiğini belirten Yaşar, bunun aynı zamanda toplumsal buluşma ve kenetlenmenin sembolü olduğunu söyledi. Yaşar, "Buluşmalara eşi çocukları ile birlikte tüm halkımızın iştirak etmelerini bekliyoruz" dedi.