Ülkemizde son zamanların popüler konularından olan savunma sistemlerinde geliştirilen projeler, ilgi duyanları heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu konuda yakın zamanda düzenlenecek bir etkinlik katılımcılara bir çok konuda bilgilenme fırsatı sunuyor. Savunma Sanayi’nin bir çok gündemini ele alacak olan ‘2. Kara Sistemleri Semineri’ bu yıl 3-4 Kasım tarihlerinde ODTÜ’de düzenlenecek.

Seminerlerde konuşmacılar tarafından Altay Milli Tank Projesi, Savunma Sektöründe Kalitenin Önemi, Savunma İhracatının Geliştirilmesi, Kara Platformlarında Komuta Kontrol Sistemleri, Topçu Atış Kontrol Sistemleri, Kara Platformlarında Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri, Tank Programlarına Yönelik ASELSAN Alt Sistemleri Yetenek ve Üstünlükleri, Karaya Konuşlu Hava Savunma Sistemleri, Kara Sistemlerinde Akıllı Mühimmat Teknolojisi, Kara Sistemleri için Askeri Bilgisayar ve Çevre Birim Çözümleri, Arge Süreçlerinde Dijital İnsan Simülasyonları ve Ergonomi Analizleri, Lojistik Destek Analizi Kayıtlarından İnteraktif Elektronik Teknik El Kitaplarına Süreç, Amfibik Zırhlı Araçların Yüzme Davranışlarının Sayısal Analizi, Mayın Patlamalarının Personele Etkilerinin Sayısal Benzetimlerle İncelenmesi gibi bir çok konuda bilgi verilecek.

Savunma Sanayi’ne ilgi duyan tüm kesimlerin ilgisini çeken seminere ’navalsystemsseminar.com’ sitesinden ücretsiz kayıt olunabiliyor.