NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gaziler Derneği üyeleri tarafından, Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya karşı mücadele veren güvenlik güçlerine hediye paketleri hazırlandı.

İçerisinde Nevşehir'de üretilen kuru üzüm, kabak çekirdeği, pekmez ve üzüm pestilinin bulunduğu 520 hediye paketi, bölgede görev yapan asker ve polislere teslim edilmek üzere Şırnak Valiliği'ne gönderildi.

Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, yaptığı açıklamada, terör örgütüyle mücadele eden asker ve polislere moral olması ve millet olarak yanlarında olduklarını göstermek amacıyla hediye paketleri hazırladıklarını söyledi.

Çiftçi, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Vatanımızın belirli bölgelerinde güvenlik güçlerimiz terör örgütleriyle mücadele ediyor. Biz de dernek olarak şehit ailelerimizin katkılarıyla onlar için hediye paketleri hazırladık. Şırnak Valiliği'ne gönderiyoruz, oradaki polis ve askerlerimize ulaştıracaklar" dedi.

Paketlerle büyük bir Türk bayrağı da gönderdiklerini söyleyen Çiftçi, bayrağın Şırnak'ın Cizre ilçesine asılacağını kaydetti.

Operasyonların başarıyla neticelenip kısa sürede bölgenin huzura ermesi için dua ettiklerini belirten Çiftçi, Türk milletinin yapılan mücadeleyi gönülden desteklediğini vurguladı.

Daha sonra hediye paketleri Şırnak'a gönderilmek üzere, şehit aileleri tarafından PTT Kargo Nevşehir Şubesi'ne teslim edildi.