YOZGAT (AA) - Genç Memur Sen Yozgat Şubesi tarafından Ankara'daki bombalı saldırıda ve Güneydoğu'da terör saldırılarında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

Çapanoğlu Büyük Camide okutulan mevlit programında, İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ilahi ve kuranı kerim okudu.

Genç Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Ömer Yağmur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Güneydoğu'da ve Ankara'da canlı bomba saldırısında şehit olanlar için mevlit okuttuklarını söyledi.

Şehitleri rahmet, minnet ve dua ile andıklarını ifade eden Yağmur, "Bilindiği üzere ülkemizin Güneydoğu Anadolu bölgesinde terörle mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için, askerimiz, polisimiz gözünü kırpmadan, gecesini gündüzüne katarak görev yapıyor. Yapılan hain saldırılar sonucunda ise şehitlerimiz geliyor. Biz de şehitlerimiz için mevlit okutarak, kuranı kerim okutarak onları anmak istedik" dedi.

Yapılan hain saldırıları kınadıklarını belirten Yağmur, "Hain terör örgütü ülkemizin huzurunu bozmak adına her türlü kalleşliği yapıyor. Geçtiğimiz hafta Ankara'da canlı bomba saldırısı yapıldı. Bu saldırıda da şehit olan kardeşlerimiz için de mevlit okutup dualar ettik. İnşallah, bundan sonra bu tür olaylar olmaz. Her türlü terör saldırısında şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyor, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.