KONYA (AA) - Seydişehir AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eti Alüminyum Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Cengiz'i makamında ziyaret etti.

İlçede bulunan Eti Aliminyum Fabrikasını ziyaretinde, aliminyumun önemli bir stratejik sektör konumuna geldiğini belirten ilçe Başkanı Mustafa Konurer, burada yaptığı açıklamada Cengiz Holdingin demode olan fabrikaya yaptığı modernizasyon çalışmalarıyla ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sunduklarını söyledi.

Başkan Konurer, "Alüminyum sektörüne yaptıkları başarılı yatırımlardan kendilerini kutluyorum. Ülkemiz ekonomisini daha da büyütüp istihdam sağlayacağına inandığımız savunma sanayi alanına yatırım yapmalarını istiyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eti Alüminyum Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Cengiz de, "Halkla el ele verdiğimiz takdirde Allah’ın iziyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Seydişehir'e Savunma sanayi alanında yatırım yapılması noktasında bürokratik şartların sağlanması gerekir. Biz bu konuda her türlü yatırma açığız. Bundan da mutluluk duyarız" dedi.

Başkan Konurer ziyaret sırasında, Ekrem Cengiz'e, üzerinde Seyid Harun Veli Camii'nin resmi bulunan bir de tablo hediye etti.