ANKARA (AA)- Yenimahalle Belediyesi Karşıyaka İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi'nin 45 sakini, sinema izleyerek keyifli bir gün geçirdi.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezinin yaşlılara yönelik hizmetleri sürüyor.

Karşıyaka İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi'nin 45 sakini, bir alışveriş merkezinde "Dedemin Fişi" filmini izledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaşlıların kendilerini geliştirmeleri ve zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için çalıştıklarını ifade ederek, "Toplumun her kesimini mutlu etmek için çalışmalarımız sürüyor. Çocuklar için ana okulları yaptığımız gibi toplumumuzun önemli değeri yaşlılarımız için çalışmalarımız da devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediyesi olarak yaşlı dayanışma merkezlerine büyük önem verdiklerini kaydeden Yaşar, “Bu hizmet aynı zamanda sosyal belediyecilik anlayışına uygun bir hizmet. Emekli olan ya da yaşı ilerlemiş hemşehrilerimizin güzel vakit geçirmelerini istedik. Bu merkezlerimizde bir araya gelen hemşehrilerimiz hem birlikte hoşça vakit geçiriyor hem de düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle yeni dostluklar kuruyor" açıklamasında bulundu.

Etkinliğe katılan Atilla ve Cemile Aycan çifti de, organizasyonlardan büyük keyif aldıklarını belirterek, "Bugün buraya arkadaşlarımızla gelip film seyrettik. Bu merkez sayesinde hem sosyalleşiyoruz hem keyifli vakit geçiriyoruz" ifadeleriyle duygularını aktardı.