Şişli, hayata veda edişinin 76. yılında Büyük Önder Atatürk’ü sevdiği şarkılar ile andı. Onuncu Yıl Marşı’nı söyleyen Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül, “Çağı aşan, yol gösteren, ışık saçan insanların ölüm günleri olmaz” dedi.

Şişli Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Şişli Kent Kültür Merkezi’nde “Atam’a Şarkılar” dinletisi düzenledi. Tenor Aykut Yılmaz’ın Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiği konser seçkisinde, Mazlum Çimen, Galib Memedov, Muallim İsmail Hakkı Bey, Lucio Dalla, Yalçın Tura, Tofig Guliyev, Necip Celal Andel, Phobeus Tassopoulos ve Cemal Reşit Rey gibi ustaların eserleri yer aldı. Geceye Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Onuncu Yıl Marşı’nı vatandaşlarla birlikte söyleyen Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, “Şişlili yurttaşlarımızla birlikte Atamızın sevdiği şarkıları keyifli bir şekilde dinledik. Çağı aşan, yol gösteren, ışık saçan insanların ölüm günleri olmaz. Atamızı her gün, her saat ve her dakika kalbimizde ve yüreğimizde yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Aykut Yılmaz, konserinde ayrıca anonim türküleri ve marşları da dinleyicilerin beğenisine sundu.