Şişli Beledi Başkanı Hayri İnönü’yle yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelen Şişli Belediye Başkanvekili ve Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül, görevinden istifa etti. “Biz koltuğa değil, halka bağlı bir siyasi bir gelenekten geliyoruz” diyen Emir Sarıgül Şişli Belediyesi Meclis Üyesi görevine devam edeceğini söyledi.

Şişli Belediye Başkanvekili ve Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül, Belediye Başkanı Hayri İnönü ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

“Benim adım Emir Sarıgül, Biz koltuğa değil, halka bağlı bir siyasi bir gelenekten geliyoruz” diyen Emir Sarıgül, yaptığı basın toplantısında şunları söyledi; “Gücümüzü koltuktan değil, kendi kişiliğimizden ve halkımızın sevgisinden alıyoruz. Gelinen bu noktada her fırsatta belediyeyi yönetmediğinden şikayet eden Hayri İnönü’ye istediği fırsatı vermek üzere Şişli Belediyesi başkanvekilliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.”

Şişli Belediyesi Meclis Üyesi görevini yürüteceğini ifade eden Sarıgül, “Sizlerin huzurunda buradaki meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte, belediye meclis üyeleri olarak Şişli’mize hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.