SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazalarından bazıları MOBESE kameralarınca kaydedildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı 19 trafik kazasına ilişkin görüntüleri basınla paylaştı.

Görüntülere, Atatürk Caddesi'nde yağışlı havada hızla ilerleyen bir otomobilin süs havuzu kenarındaki demir dubalara çarpması, Hikmet Işık Caddesi'nde iki otomobilin çarpışması ve araçlardan birinin refüjü aşarak karşı şeride geçmesi yansıdı.

Kayıtlarda, Sivas Emniyet Müdürlüğü önünde bir otomobilin, önünde seyreden ve aniden şerit değiştiren hafif ticari araca çarpma anı yer alıyor.

Evciler Kavşağı'nda kırmızı ışıkta duran otomobile çarpmamak isteyen bir arazi taşıtının trafik lambasına çarpması, Halifelik Kavşağı'nda iki hafif ticari aracın çarpışması da MOBESE kameralarınca kaydedildi. 

Hastaneler Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçen bir otomobilin başka bir otomobille çarpışması, İstasyon Caddesi'nde yaya geçinde bekleyen otomobile hafif ticari aracın çarpması, Kılavuz Kavşağı'nda bir kamyonun otomobile çarpması da görüntülere yansıdı.

Kayıtlarda, Sivas Devlet Hastanesi önünde bir otomobilin motosiklete çarpması ile İstasyon Caddesi'nde bir başka otomobilin refüjdeki demir bariyerlere çarptıktan sonra takla atması da bulunuyor.