SİVAS (AA) - Sivas'ta bazı ev hanımları, ördükleri yün çorapları Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörle mücadele eden polislere gönderdi.

Kentte bazı kadınlar, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup Güneydoğu'da terörle mücadele eden özel harekat polislerine moral vermek için yün çorap ördü. Vatandaşların Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne teslim ettiği çoraplar, kentten Silopi'ye göreve giden polislerce meslektaşlarına götürüldü.

Yün çoraplar arasına yazdıkları mektupları da koyan kadınlar, terörle mücadelede görev alan güvenlik güçlerine dua da etti.

- "Küçücük bir katkı, bir yumak sıcaklık"

Bir vatandaş tarafından kaleme alınan ve besmele ile başlayan mektupta, "Kutsal olan vatan toprağını, bayrağımızı, mukaddesatımızı ve yarınlarımızı sabırla, sebatla, her türlü zorlukta koruduğunuz ve kolladığınız için evvela şükranlarımızı sunuyoruz. Küçücük bir katkı, bir yumak sıcaklık... Yalnız değilsiniz demek adına gönderiyoruz hediyelerimizi" ifadeleri yer aldı.

Bir başka vatandaşın yazdığı mektupta ise Türk milletinin dualarının terörle mücadele eden güvenlik güçleriyle beraber olduğu belirtilerek şunlar kaydedildi:

"Bizler burada rahat uyurken, canlarını ortaya koyan kardeşlerimize küçük bir armağan olarak bu acizane hediyelerimizi, sevgi, muhabbet ve dualarımızı kabul ederseniz bizi bahtiyar edersiniz. Sivaslı kardeşlerimizle sizlerin yanındayız. Allah, size güç ve kuvvet nasip etsin. Yüce Türk milleti adına en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar saygı ve sevgilerimizle... Rabbim, sizleri korusun, yar ve yardımcınız olsun."