İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Stadyumu’nda kurulan dev iftar sofrasında belediye personeli ile birlikte orucunu açtı.

İlkadım Belediyesi çalışanları Derebahçe Stadyumu’nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Tok tarafından geleneksel hale getirilen personel iftarında buluşan belediye çalışanları, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. İftara aileleri ile katılan çalışanlar, İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür etti. Samimi ve sıcak bir aile ortamının oluştuğu iftar sofrasına eşi Hatice Tok ile katılan Başkan Tok, belediye çalışanları ve ailesi tek tek sohbet ederken özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

“Biz büyük bir aileyiz”

Çalışanları ile iftar sofrası etrafında toplanmaktan son derece mutluluk duyduğu belirten Başkan Tok, “İlkadım ilçesi nüfusu itibariyle ile birçok ilden daha büyük. Dolayısıyla İlkadım Belediyesi de büyük bir belediye. Biz çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz. İlçemize yaptığımız tüm hizmetlerde bu büyük ailenin her bir ferdinin emeği ve mesaisi var. Bu da, bizlere daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Vatandaşımıza hizmet ederken başarılı olmanın ilk adımı çalışma arkadaşlarımızla bir aile ortamını sağlayabilmektir. Hamd olsun bunu başarıyoruz. Çalışanlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde İlkadımlı hemşerilerimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

İlkadım Belediyesi çalışanları ve ailelerinin bir araya geldiği iftar buluşmasına ayrıca, Hak-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri personeller ve aileleri katıldı.