Bakanlıkla yürütülen Tarım ve Kırsal Kalkınma çalışmalarının kamuoyuna duyurulması amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker' in katılımıyla düzenlenen tanıtım toplantısına; İl Müdürü Ahmet Haşim Keskin ve İl Müdür Yardımcısı Baran Yavuz Yürekli katıldı.

29 Nisan 2015 tarihinde Ankara Ticaret Odası Congresium salonunda gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmasında; “ülkemizin gelişmesine, büyümesine sağladıkları katkı için Türkiye Tarım ve Kırsal Kalkınma Hamlesi Proje Uygulamalarına katılanlara teşekkür ederek, “Uyguladığınız projelerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  ülkemizin 81 vilayetinin tamamında, yüzde 50 hibe desteğiyle hayata geçirilen bu projeleri, müreffeh geleceği ören birer tuğla taşı olarak gördüğünü belirtti.

Türkiye Tarım ve Kırsal Kalkınma Hamlesi Proje Uygulamaları tanıtım toplantısına katılan İl Müdürü Ahmet Haşim Keskin, Türkiye’nin 81 vilayetinin tamamında, yüzde 50 hibe desteğiyle hayata geçirilen bu projelerin ülkemiz tarımı ve kırsal kalkınmasında çok önemli katkılar sağladığını belirtti.