TBMM (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kamu Denetçiliği Kurumu ile İspanya ve Fransa ombudsmanlık kurumlarının iş birliğinde yürütülen "Kamu Denetçiliği Kurumunun Desteklenmesi Projesi" eşleştirme bileşeninin TBMM'deki kapanışında konuştu.

Ankara'da 3 gün önce sivil vatandaşları hedef alan, 37 vatandaşın hayatını kaybetmesine, şehit olmasına ve birçok vatandaşın yaralanmasına neden olan menfur saldırıyı nefretle kınadıklarını belirten Kahraman, yaralıların en kısa zamanda şifaya kavuşmasını, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır diledi.

Kahraman, şöyle konuştu:

"Milletimizin birliğini ve bütünlüğünü hedef alan bu saldırının, gayesine asla ulaşamayacağını ve ülkemizin şer odaklarına karşı sürdürmekte olduğu mücadeleye engel olamayacağının altını çizmek istiyorum. Türkiye, büyük devlettir ve buna benzer hadiselerin üstesinden gelecektir, gelişmesini, ilerlemesini durdurmaları mümkün olmayacaktır. Mevzii hadiselerdir, geçicidir ve Türkiye huzura kavuşacaktır. Bunun inancı içindeyiz ve bu inancı milletçe yaşadığımızın da bilinmesini isteriz."

Muhabir: Meltem Öztürk