KONYA (AA) - Beyşehirli milli tekvandocu kardeşler, Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Turnuvasında 1 altın, 1 bronz madalya kazandı.

Antalya’da dün başlayan Uluslararası Türkiye Açık Turnuvasında (Turkish Open) mücadele eden Beyşehirli milli tekvandocu 3 kardeşten Ali, Yunus ve Talha Sarı da madalya mücadelesi veren sporcular arasındaydı.

Büyükler kategorisinde kürsüye çıkmak için yarışan Yunus Sarı 87 kiloda birinci olup, altın madalya kazanırken, ağabeyi Ali Sarı ise 87 kiloda üçüncülük elde ederek bronz madalyaya uzandı.

Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, Antalya’daki “TURKISH OPEN” turnuvasında Beyşehirli 6 sporcunun birincilik için çaba gösterdiğini belirterek, “Şampiyonada mücadele veren Beyşehirli milli sporcularımızdan Yunus Sarı birincilik kürsüsüne çıkarak göğsümüzü kabartırken, ağabeyi Ali Sarı da üçüncülük derecesi elde etti. Şampiyonada yine Beyşehirli sporcularımızdan Fatma Betül Çakır yıldızlar, Furkan Çakır gençler kategorilerinde mücadele verecek. Katılan 6 sporcumuzdan şu ana kadar 2’si Türkiyemize derece kazandırmayı başardı. Kendilerini kutluyorum, gençler ve yıldızlar kategorilerinde müsabakalara çıkacak diğer sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.