SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek öğrenciler evlerinde ziyaret edildi.

Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlk ve Ortaokulu idareci ve öğretmenleri TEOG sınavına girecek öğrencilerin evlerine giderek sınav hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

Okul Müdürü Yusuf Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınavlardan önce öğrencileri evleri evlerinde ziyaret ederek ders çalışma ortamlarını baktıklarını söyledi.

Velilere ders çalışma yöntemleri hakkında bilgi aktardıklarını belirten Uzun, bunun öğrencilerin başarısı açısından yararlı ziyaretler olduğunu kaydetti.

Velilerden Hamit Bozerkek de ziyaretlerin veliler ve öğrenciler açısından olumlu olduğunu dile getirerek, "Çocuklarımızı sınavlara nasıl hazırlayacağımızı, neler yapabileceğimizi bilemiyoruz. Okul idaremiz ve öğretmenlerimiz her zaman bizleri bu konuda bilgilendiriyorlar. Veli ziyaretlerinden sonra çocuğumun ders çalışma temposunun arttığını ve daha düzenli çalıştığını gözlemledim" ifadesini kullandı.