Tokat Ticaret Borsası 5 yıldızlı hizmet veren borsa unvanını geçirdiği akreditasyon denetimleri sonrasında yeniden belgelendirmeye hak kazandı.

Borsa hizmet binasında gerçekleşen denetimleri başarıyla atlatan Tokat Ticaret Borsası, Akreditasyon Belgesi yeniledi. Ankara’dan gelen bağımsız denetçiler vasıtasıyla gerçekleştirilen denetimlerin 1 gün sürdüğünü söyleyen Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, bu süre içerisinde 4 yıllık sürede kurumları tarafından yapılan tüm faaliyetlerin ve çalışmaların yerinde tetkik edildiğini söyledi.

Başkan Bora,"Denetim süresince Kalite Yönetim Sistemi Kapsamındaki çalışmaları ve uygulamaları yerinde incelendi. Türk Loydu Başdenetçisi Serkan Şahin Bey tarafından yapılan denetimler sonrasında nihai karar belgelendirme kuruluşunca önümüzdeki süreçte onaylanacak. Malum olduğu üzere Akreditasyon Sistemi üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından önemle takip ediliyor ve isteniyor. Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da tabiriyle bu belgeye sahip olan oda ve borsalar 5 yıldızlı hizmet veren odalar olarak nitelendiriliyor. Bu belge Borsamızı Avrupa standartlarının üstünde hizmet veriyor olan oda ve borsalarımız arasında olduğumuzun ispati. Bu başarıda özveriyle görevlerini yerine getiren ve yardımcı olan tüm oda personelimizin emeği var. Hepsine teşekkür ediyor, üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmayı şiar edinen bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyorum" dedi.