Karaman Valisi Murat Koca, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Vali Koca, makamında, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçkiyi inceledi. 
Koca, haber kategorisinde Mohammed Badra'nın "Suriye'deki iç savaş", spor kategorisinde İslam Yakut'un "İstanbul'da Boks Heyecanı" ve yaşam kategorisinde de Orhan Akkanat'ın "Düden Gölü'nün zarif misafirleri" adlı fotoğrafına oy verdi.
Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirme bulunan Vali Koca, her sene olduğu gibi bu yıl da AA'nın fotoğraflarını ilgiyle takip ettiğini söyledi. Seçkide incelediği fotoğrafların çok etkileyici olduğunu belirten Koca, şunları kaydetti:
"Fotoğraflara bakınca o anı yaşıyorsunuz. Fotoğrafa bakınca ne olduğunu anlıyorsunuz. Bir yıl gözümün önünden geçti. Birçok fotoğraf, yazılı basında çokça kullanılan fotoğraflar. Bu fotoğrafların belge niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Başarılar, tesadüf değildir. Anadolu Ajansı, bugün dünyanın sayılı haber ajansları arasındaysa bu çok çalışmanın bir sonucudur. Olayların ortasında bulunmazsan, zor şartlar altında karda, kışta, güneşte çalışmayı göze alamazsan bu fotoğrafları çekemezsin. Ben AA'nın başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, tüm yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyorum."