Türkiye’nin en çok ziyaretçi ağırlayan AVM’lerinden Viaport, yeni yılda “en eğlenceli” hayalini yazan 10 kişinin dileğini gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin en çok ziyaretçi ağırlayan AVM’lerinden biri olan Viaport, yeni yılda ’Dile Benden Ne Dilersen’ kampanyasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2015’te kuruluşunun 6. yılını kutlamaya hazırlanan ve Shining Star Awards Ödülleri’nde yılın en eğlenceli AVM’si ödülünü kazanan Viaport, ’en eğlenceli’ dileğini yazan 10 kişinin yeni yılda hayallerini yerine getirmeyi planlıyor.

13 Aralık’ta başlayan kampanyada, Viaport içerisine kurulan Viaport’un sihirli lambasına dileğini atan "en eğlenceli" hayalini yazan ve hayalleri gerçek olacak olan 10 kişi, 2 Ocak 2015 tarihinde internet üzerinden duyurulacak. Sıradan bir hediyeden çok, kişiye özel bir kampanya hazırlayan Viaport, "en eğlenceli" hayalleri gerçekleştirecek. Belki Brezilya’da maç izleyecek olan kazananlar, belki de bir ülkeye seyahat etmek isteyecek. Kampanyaya katılmak isteyen ziyaretçilerin AVM içerisindeki Moda Meydanı’nda bulunan başvuru standına gelerek isim, telefon ve adresleriyle birlikte kampanyaya katılabilecekler. 1 Ocak 2015’te 5 kişilik Viaport yönetiminden oluşturulan jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda uygun şartları sağlayan 10 dilek sahibinin ’en eğlenceli’ dileği 2015 yılında gerçekleştirilecek. Detaylar Viaport sosyal medya hesaplarından ve ’dilebizdennedilersen.com ’dan paylaşılacak.

VİAPORT YENİ YILA HAZIR

İstanbul Anadolu Yakasının vazgeçilmez mekânlarından biri olan Viaport’ta yeni yıl hazırlıkları da tamamlandı. Birbirinden renkli yılbaşı süslemeleriyle donatılan merkez tüm güzelliğiyle yılbaşını beklemeye başladı.