Karaman Gençlik Merkezi gönüllü üyelerinden Mert Nazım Altun ve çalışma arkadaşlarının hayata geçirdiği '' Engelli Kazanır İnsanlık Kazanır'' proje kapsamında Slovakya, Azerbaycan, İtalya ve Arnavutluk ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen 25 öğrenci Karaman Gençlik Merkezi’nin konuğu oldu. ErasmusPlas Öğrenci değişimi kapsamında Karamana gelen gençlik grubu Karaman kültürüne yakından tanıklık etti.

Karaman Gençlik Merkezine gelen yabancı öğrencileri karşılayan Gençlik Merkezi çalışanları Karaman hakkında ve Gençlik Merkezi bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında öğrencilere bilgiler verdiler. Yabancı gençler, Gençlik Merkezinde yapılan ebru,resim,karakalem ve hat çalışmalarını hayranlıkla izlediler. Gençlik Merkezi kursiyerlerinin yapmış olduğu çalışmalar yabancı öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Yabancı gençlerin sorularını yanıtlayan gençlik liderleri, yıl içerisinde yapılan kurslar, düzenlenen etkinlikler, projeler ve sosyal aktiviteler gibi merak edilen konuları ayrıntılı bir şekilde yanıtladı.

Eğlenceli ve sohbet havasında geçen ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı tüm Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ettiler.