SİVAS (AA) - Sivas'ta evde elektrikli battaniye nedeniyle çıkan yangında hayatını kaybeden babaanne ile iki torununun cenazeleri toprağa verildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından, babaanne Fatma Altun (93) ile torunları Muhammed Hüseyin (6) ve Zeynep Altun'un (4) cenazeleri Huzur Mahallesindeki Tayyarağa Camisi'ne getirildi.

Öğle vakti kılının cenaze namazının ardından Fatma, Muhammed Hüseyin ve Zeynep Altun'un cenazeleri Yukarı Tekke Mezarlığında defnedildi.

Yangında yaralanan baba İlyas Altun'un cenaze namazında güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Cenaze namazına Altun ailesi, yakınları, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ile vatandaşlar katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde elektrikli battaniyeden kaynaklanan yangında Fatma Altun ile birlikte uyuduğu torunu Muhammed Hüseyin yanarak hayatını kaybetmiş, yoğun dumandan etkilenen Zeynep Altun ise kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Yangında anne Zeliha ve baba İlyas Altun da yaralanmıştı.