KIRŞEHİR (AA) - Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şube Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyüksaraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri derneğin 88'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Şentürk'ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Desteklerinden dolayı Şentürk'e teşekkür eden Büyüksaraçoğlu, Kırşehir'de eğitim, kültür ve yardım faaliyetlerinde bulunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Şentürk de 88'inci yılına ulaşan Yardım Sevenler Derneği'nin kurulduğu günden beri büyük bir fedakarlıkla faaliyet gösterdiğini belirtti.

Derneğin özverili çalışmalarıyla büyük işlere imza attığını dile getiren Şentürk, "Derneğin faaliyetlerini ilgiyle takip ediyoruz. Bu yıl İstanbul'da düzenlenen EMITT Fuarına da derneğimizle katıldık. İlimizin hem kültürel yönlerini hem de yöresel tatlarını EMITT Fuarında tanıtarak standımızı renklendirdiler. Derneğimiz, çeşitli yardım çalışmalarının yanı sıra elde ettiği gelirleri öğrencilere burs olarak vermektedir. Yardım Sevenler Derneğini'nin başarılarının devamını diliyor ve 88. yıl dönümlerini kutluyorum" ifadelerini kullandı.