ANKARA (AA) – Yeşil Çubuk Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulunda, başkanlığa yeniden Ahmet Güneş getirildi.

Çubuk Türk Kızılayı Toplantı, Düğün ve Konferans Salonu'nda, divan başkanlığını Ankara Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifleri Başkanvekili Osman Cebeci’nin yapılan genel kurul toplantısında yıllık faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları, bilanço tablolarına ilişkin bilgi verildi, ibra edilmesinin ardından 2016 yılı tahmini bütçesi karara bağlandı.

Yaklaşık 630 kayıtlı üyeden 256'sının oy kullandığı seçimlerde mevcut başkan Ahmet Güneş 217, Salih Gökmen ise 39 oy aldı.

Ahmet Güneş'in yönetim kurulu Zekeriya Erdoğmuş, Mustafa Refah, Recai Koçlar, Salih Aydoğan'dan oluştu.

Ahmet Güneş, seçimin ardından yaptığı konuşmada, kooperatif üyeler her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek "Kooperatifimizin sağladığı krediler banka kredilerine göre yüzde 100 daha avantajlı. Bu nedenle de esnaf ve sanatkarlarımızdan büyük oranda talep alıyoruz. Hem ödeme koşulları hem de faiz oranları ile çok uygun olan kredilerden ilçelerde bulunan esnaf ve sanatkarlarımız yararlanıyor" dedi.