KONYA (AA) - Akşehir Anadolu Lisesi öğrencileri, YGS bitiminde okullarında sınava giren adaylardan topladıkları kalem, silgi ve kalemtıraşları, köy okullarında okuyan öğrencilere ulaştırdı.

Akşehir Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Uza, gönüllü öğretmen ve öğrencilerin "Senin Bir Kalemin Benim Bin Hayalim Projesi" kapsamında, hafta sonu yapılan YGS sonrası adaylardan topladıkları kalem, silgi ve kalemtraşları, Savaş Mahallesindeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi.

Akşehir Savaş Şehit İsmail Kandemir İlkokulu öğrencilerini sevindirdiklerini ifade eden Uza, "Bu çalışmayla ihtiyaç sahibi insanlar için toplumda duyarlılık oluşturmayı hedefledik. Okulumuzda sınava giren öğrencilerden toplanan kırtasiye malzemelerini önceden belirlenen köy okulundaki öğrencilere ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık" dedi.

Akşehir Savaş Şehit İsmail Kandemir İlkokulu Müdürü İbrahim Kökat da, öğrencilerine bu kampanya ile yardım eden Anadolu Lisesi çalışanlarına, katkı sunan öğrencilere ve emeği geçenlere teşekkür etti.