Yunusemre İlçesi’nde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yola çıkan Yunusemre Tanıtım Kültür ve Dayanışma Derneği (YUNUSEV), yönetimini yeniledi. Kongrede İşadamı Necip Denktaş başkan seçilirken; “İhtiyaç sahiplerimizin umudu olmak; onların hayır duasını almak istiyoruz” dedi.

Yunusemre Belediyesi’nin desteğiyle ilçede yaşayan vatandaşlarının sorunlarına çözüm bulmak amacıyla kurulan Yunusemre Tanıtım Kültür ve Dayanışma Derneği (YUNUSEV), gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulla yönetimini yeniledi. Yunusemre Belediyesi Meclis Lokali’nde gerçekleştirilen genel kurula Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Ramis Şiyak ile Mustafa Dandin ile kurum müdürleri ve dernek üyeleri katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Necip Denktaş seçilirken; Denktaş derneğin bundan sonraki dönemde daha aktif hale getirileceğini söyledi.

Yeni yönetim kurulu ile ilçenin gelişimine katkı sunmak istediklerini belirten Dernek Başkanı Denktaş, Manisalı hayırseverleri derneğe destek olmaya davet etti. Denktaş seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Derneğimiz ile ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına daha hızlı çözüm bulmayı hedefliyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile yardımseverlerimizi derneğimiz aracılığı ile buluşturmayı amaçlıyoruz. Amacımız iyiliğin adresi olmak, hayır duası almak. Bu toplantıda derneğimizin faaliyet alanlarını da genişlettik. YUNUSEV Derneği ile artık çok daha aktif bir şekilde vatandaşımızın yanında olacak, onların hayır duasını alacağız. Derneğimizin onursal başkanı Sayın Dr. Mehmet Çerçi’nin misyonu ve hedefleri doğrultusunda ihtiyaç sahiplerimize hizmet etmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Yardımseverlerimizi derneğimize destek olmaya; iyilikte buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Olağanüstü Genel Kurulu’nda tüzük değişikliği gerçekleştirilerek derneğin faaliyet alanı daha da genişletildi. Yeni yönetim kurulu, üyeleri ile birlikte şehrin sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanda faaliyetlerini sürdürecek.