Giresun’da, üniversite öğrencileri arasında yapılan ankette “en güvenilir ve kendilerine yakın buldukları isim” Belediye Başkanı Kerim Aksu çıktı.

Giresun Üniversitesi öğrencileri arasında “SMS” yöntemiyle yapılan oylamada birinci çıkan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya plaket verildi.

Giresun Üniversitesi öğrencileri arasında kurulan “Vergi Platformu” tarafından iş, siyaset ve akademisyenler arasında kendinize” en yakın isim ve güven duyduğunuz kişi” oylamasında bin 800 katılımcıdan bin 100 kişinin oyunu alan Belediye Başkanı Kerim Aksu birinci seçildi. Oylama sonunda birinci çıkan Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret eden “Vergi Platformu” sözcüleri plaket verdi.

Plaket töreninde konuşan Platform Sözcüsü Emre Aynacı “Giresun’da platformumuza üye öğrenciler arsında SMS yoluyla bir anket yaptık. Yapılan ankette katılan bin 800 üyeden bin 100’ünün oyunu alan Belediye Başkanımız Kerim Aksu ’En güvenilir ve kendilerine yakın bulunan isim’ seçildi. Bizde kendisine bunun anısına bir plaket veriyoruz. Başkanımız üniversite öğrencileri için gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra öğrencilerin yaşamını kolaylaştıracak çamaşırhane ve ev eşyaları gibi bir çok yardımların bulunduğunu da hatırlatmak isteriz” dedi.

Üniversite öğrencilerinin Giresun için bir turizm elçisi olduğunu belirten Belediye başkanı Kerim Aksu ise “Her şeyden önce öğrencilerimizin güvenine layık olmaya çalışacağız. Giresunumuz’a gelen her öğrenci çok seviyoruz. Çünkü onlar bizim misafirimiz ve turizm elçilerimiz. İler iki yaşamlarında ilimizi asla unutmayacaklar.Giresun öğrencilerimiz için ikinci vatan. Bu bizim için çok önemlidir” diye konuştu.