Giresun’un Bulancak ilçe Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçeye 2. Etap TOKİ’yi kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Bulancak ilçesinde ihalesi yapılıp yapımı başlayan ve kısa bir sürede 24 saat mesai sistemi ile binaları yükselen 1. Etap TOKİ’nin ardından 2. Etap TOKİ kayıtları da sürüyor.

Konuya ilişkin açılama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “2. Etap TOKİ’yi kazandırmak için sürecin içindeyiz” dedi. TOKİ kayıtlarının devam ettiğini belirten Yakar, “Şu an kayıtları süren TOKİ konutları için arsanın belediyeye devrinin ardından TOKİ eliyle devam edecek olan 2. Etap TOKİ konutları hemen 1. Etap TOKİ Konutlarının üst tarafında yapılacak" dedi.

“1. etap TOKİ binalarının yükseldiğini gören vatandaşlarımızın yoğun talepleri ve halkımızın isteği doğrultusunda 2. Etap TOKİ için çalışmalar başladı” diyen Yakar, “2. Etap TOKİ’de ise süreç daha kolay olacak. Çünkü süreci biliyoruz. Arazi bize teslim edildiği anda TOKİ ile görüşmeler gerçekleştirerek ilçemize 2. Etap TOKİ’yi kazandıracağız. Bir belediye başkanı olarak vatandaşımızın yuva sahibi olması, ilçemin nüfusunun artması ve yerleşim alanının genişlemesi benim mutlu olacağım ve mücadele edeceğim bir şeydir. Bu manada geçmişte olduğu gibi üzerime düşeni yaparak 2. Etap TOKİ’yi ilçemize kazandıracağız” ifadelerini kullandı.