Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Girişimcilik ve Ekonomi Kulübü öğrencileri ile girişimcilik söyleşisi gerçekleştirdi.

Girişimcilik Söyleşisine Girişimcilik ve Ekonomi Kulübü öğrencilerinin yanı sıra Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İnsan Kaynakları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ferhat Özbek ile Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Lütfi Kılıç katıldı.

Akçay, söyleşide öğrencilerin girişimcilik ve müteşebbis ruhunun geliştirilmesi ve hayata atılırken yaşayabilecekleri olumlu ve olumsuz gelişmelere dair kendi hayatından kesitlerle ilgili örnekleri paylaştı.

Öğrencilere, sevin, saygı duyun, güven verin-güven duyun, hoşgörülü ve sabırlı olun, vefalı olun, inanın ve kararlı olun, çalışın, helal yaşayın, yasalara uyun, gülümseyin, gelişimi ve yenilikleri yakalayın, ekip ruhu oluşturun, adil olun, bazen cevap vermeyin, pozitif olun, anne babanızın dualarını alın tavsiyelerinde bulunan Akçay’a programın sonunda plaket takdim edildi.