Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi geçtiğimiz günlerde yapılan KPSS sınavında topladıkları kalem setlerini yatılı ve köy okullarındaki öğrencilere dağıttı.

Sınav çıkışında toplanan kalemleri öğrencilere ulaştırmak için Gençlik Merkezi Müdürü Selman Eroğlu ve Gençlik Liderleri, Köse İlçesinde yer alan 60.Yıl Yatılı Bölge Orta Okulu ve İmam Hatip Orta Okulu’nun yanı sıra merkeze bağlı Kale Köyü Kale Koçkaya İlk ve Orta Okullarına, ArzularKabaköy Beldesi Arzular İlk ve Orta Okullarına ve Tekke Köyü İlk ve Ortaokullarına dağıttı.

Kalem setlerinin dağıtımı sırasında öğrencilere ayrıca Gençlik Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri ve Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında da bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşılan etkinlikte yaklaşık bin adet kalem seti dağıtıldı.

Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençleri KPSS sınavında Genç Dönüşüm projesi ile ÖSYM sınav kalemi setlerini ‘Tek Kullanımlık Sanma Çöpe’ Atma sloganı ile toplamıştı.