Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kurulan Torul Trabzonsporlular Derneği, ilçede bulunan Yatılı Bölge Okulunu ziyaret etti.

Ziyarette okulda okuyan 5. sınıf öğrencilerine Trabzonspor Dergisi dağıtan dernek yöneticileri, önümüzdeki hafta gerçekleştirecekleri ziyarette de 50 adet Trabzonspor forması dağıtacakları sözünü verdi.

Ziyaretin ardından bir açıklama dernek başkanı Veysel Küçüköner, Trabzonspor sevgisini öğrencilere genç yaşta kazandırmak istediklerini, bu anlamda ilk etkinliği de YBO’da okuyan öğrencilerle başladıklarını söyledi.

Bundan sonra gerekli çalışmaları yaparak öğrencileri daha fazla mutlu etmeye devam edeceklerini belirten Küçüköner, dergiyle başladıkları hediyelere bir sonraki hafta formayı ekleyeceklerini belirtti.

Dernek yöneticisi Nurettin Araz da öğrencilere bu şekilde sevinç yaşattıkları için mutlu olduklarını belirterek, takımın hafta sonu karşılaşacağı kritik Beşiktaş maçını galibiyetle tamamlamasının ardından bu sevinci 7’den 70’e herkesin yaşayacağını dile getirdi.

Ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten okul yetkilileri dernek başkanı Veysel Küçüköner’e ve dernek yöneticisi Nurettin Araz’a teşekkür etti.