Bayanlar Voleybol 3.lig, 5.grupta mücadele eden ligin iddialı takımlarından Gümüşhane Gençlerbirliği, hafta sonu konuk edeceği Samsun Gazi Lisesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta yaklaşık 20 bin lira harcanarak zemini silinip, zımparalanan ve yeniden boyatılan Aydın Doğan Spor Salonunda çalışmalarını antrenör Saynur Topal yönetiminde sürdüren Gümüşhane Gençlerbirliği, müsabakadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ve kulüp yöneticilerinin de izlediği antrenmanın ardından bir açıklama yapan antrenör Topal, geçtiğimiz hafta Çorum deplasmanından bir puanla döndüklerini hatırlatarak, güzel bir oyun sergilemelerine rağmen hakem hataları yüzünden üç puandan olduklarını söyledi.

Samsun Gazi Lisesi müsabakası öncesinde takımda herhangi bir eksik ve sakat sporcu olmadığını belirten Topal, 30 Kasım Pazar günü saat 13.00’da başlayacak olan müsabakada kendi saha ve seyirci avantajıyla güzel bir oyun ortaya koyarak ligdeki iddialarını devam ettirmek istediklerini dile getirdi.

Antrenman ve müsabakaları oynadıkları Aydın Doğan Spor Salonu zemininde yapılan çalışma için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür eden Topal, maç günü tüm Gümüşhanelileri güzel bir maç izlemek için salona davet etti.