Grup Merkez Hasar A.Ş. tarafından düzenlenen kahvaltı programına Grup Merkez Hasar A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey, Karaman Şube Müdürü Nizamettin Andaç, basın mensupları ve sigorta mağduru vatandaşlar katıldı.

Kahvaltı sonrası Grup Merkez Hasar A.Ş.’nin verdiği hizmet hakkında açıklama yapan Grup Merkez Hasar A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey; “Genel Merkezi Ankara'da bulunan Grup Merkez Hasar, Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kurulduğu 2006 yılından beri ülkemizde Hasar Tasfiyesi konusunda bir ilke öncülük ederek, sigorta kapsamında oluşan her türlü Bedeni ve Maddi Zararlarının en kısa sürede karşılanması konusunda, kaza mağduru olan sürücü, yolcu ve yayalara yönelik olarak doğru ve güvenilir bir şekilde aracılık ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Bu hizmet Ülkemizin 79 ilinde de toplam 191 personel ile başarılı bir şekilde sürdürmekte olup, bu güne kadar sayıları binlerle ifade edilebilecek mağdur vatandaşlarımıza hizmet götürülmüştür.

Şirketimizin gerçekleştirdiği temel faaliyetler hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse, bilindiği üzere pek çok vatandaşımız maruz kaldığı trafik kazaları ya da diğer kazalar sonucunda sigorta kapsamında olan haklarını tam olarak bilememektedirler.

Bunun için çoğu zaman haklı oldukları halde, sigorta bünyesinde haksız duruma düşebilmektedirler. Yani hem kaza hem de sigorta mağduru olabilmektedirler.

Sadece bu eşsiz güzellikteki Karaman'da değil Yurdun neresinde olursa olsun her hangi bir Trafik Kazası sonucu hayatını kaybetmiş olan vatandaşların geride bıraktıkları anne, baba, eş ve çocuklarına yönelik olarak da sigorta şirketlerinden tazminat alma hakları vardır.

Ayrıca bizzat trafik kazası sonucu yaralanmış ve hayatının geriye kalan kısmını sakat olarak devam ettirmek zorunda kalan vatandaşlarımızın da tazminat alma hakları bulunmaktadır.

Grup Merkez Hasar A.Ş de mağdur vatandaşlarımıza sigorta şirketlerinden hakları olan bu tazminat bedellerini en üst seviyeden ve tam olarak almalarını sağlamaktadır.” dedi.

15 Yıl Sonra Tazminat Alma Hakkı
Ölümlü trafik kazalarında kazanın oluş tarihinden itibaren geriye doğru son 15 yıl içerisinde, yaralanmalı trafik kazalarında ise son 8 yıl içerisinde gerçekleşmiş kazalar için ilgili aracın trafik sigortasından tazminat alma hakları bulunduğunu aktaran Kocabey, şunları söyledi;

“Sigortasız veya faili meçhul bir aracın sebep olduğu trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm, daimi sakatlık ile ilgili tazminatları sigorta şirketlerinden alınabilmektedir.

İlave olarak da yabancı plakalı araçların karıştığı trafik kazalarında ki tazminatlarda bu kapsamda alınabilmektedir.

Tüm bu işlemler için Şirketimiz aracılığıyla ilgili yerlere başvuru yapıldığı tarihten itibaren en geç 2-3 ay içerisinde kusur durumlarına göre kendilerine veya hak sahiplerine hak ettikleri tazminat ödemeleri yapılabilmektedir.

Grup Merkez Hasar A.Ş. Genel Müdürlüğünce yürütülen tüm hizmetlerin sonuna kadar mağdur vatandaşların yanında bütün haklarını ilgili sigorta şirketlerinden alınmasını, tazminat bedellerinin kendi gösterecekleri banka hesaplarına yatırılması sağlanmaktadır.”

Şirketin gelecek dönem hedeflerine ilişkin kısaca bilgi veren Genel Müdür Kocabey, konuşmasını şu şekilde tamamladı;

“Kurulduğumuz 2006 yılından itibaren bu güne kadar yürüttüğümüz Hasar Tasfiyesi işlemlerinde profesyonel ve yurt geneline yayılmış konusunda uzman personel ile gelecek dönemde de üstlendiğimiz misyonumuzdan ödün vermeden hizmet kalitemizi her geçen gün daha da artırarak, vatandaşımıza en iyi hizmeti ve her türlü desteği sağlayarak vizyonumuzu daha yükseklere taşımanın gayreti içerisindeyiz.

“Profesyonel bir yönetim anlayışı ve şeffaflık prensipleri çerçevesinde yürüttüğümüz bu hizmetler neticesinde elde ettiğimiz başarımızı sürekli kılabilmek için

“Kalite standartlarımızı her geçen yıl daha da yükseltmek,

“Mağduriyetleri giderilen ve hizmet götürülen vatandaşlarımızın memnuniyet düzeylerini her zaman üst seviyede tutmak,

“Sektördeki öncü konumumuzun kalıcılığını devam ettirmek, -Grup Merkez Hasar A.Ş nin marka değerini daha da arttırmak,

“Her yıl en az bir önceki yıl gösterdiğimiz hizmet performansımızın üstüne çıkmak,

“Personelimizin moral ve motivasyonları ile iş başarılarını üst seviyede tutabilmek amacıyla periyodik aralıklarla eğitim ve denetim programları geliştirmeye yönelik güncel çalışmaları yürütmektir.”

Grup Merkez Hasar Şirketine ulaşmak ve daha da detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar için irtibat bilgileri aşağıdaki gibidir;

Adres: Meşrutiyet cd. No: 29/1
Gsm: O 549 721 51 79 Fax: O 312 425 12 36
www.gmh.com.tr

Genel Merkeze ait 444 0 871 nolu hattan günün her saatinde arayıp bilgi alınabilmekte ve yardım istenebilmekte.

Ayrıca, Karaman'da Kirişçi Mh. Yunus Emre Cd. No:36/1 deki acente müdürlüğü, 0 536 699 50 59 numaralı telefonlardan da ulaşma ulaşabilirsiniz.