AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kurtuluş Savaşı’nın ardından yokluklar içinde kurulan T.B.M.M. ile birlikte Türk halkının bugünlere geldiğinin altını çizen Recep Şeker, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Türk insanının tüm yokluklara rağmen büyük zaferler elde ettiği Kurtuluş Savaşı, milletimizin hâkimiyeti kayıtsız şartsız bir şekilde eline aldığı büyük bir mücadele örneğidir. Türk milletinin başarı ile sonuçlandırdığı bu büyük mücadele, insanlık tarihinin her yönden en önemli savaşlarından birisi olarak tarihe adını yazdırmıştır

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimiz’ in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, tüm çocuklarımıza ve hemşerilerime sağlık ve esenlikler dilerim.”Dedi.